2 3 blog niesa fauzi :): exam menjelma raya bakal menjelma .

RAKYAT JELATA NIESA FAUZI (!)

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

exam menjelma raya bakal menjelma .


sekian lama aku dah tak post dalam blog ni , sebenarnya bukan tak nak post , tapi sebab aku TAKDE mood untuk beberapa bulan ni . dalam masa beberapa bulan ni , aku just edit-edit blog je . aku edit blog aku sendiri and blog kawan aku .

dalam masa lebih kurang 10 hari lagi , raya akan menjelma . aku tak sabar gila-gila (aku over excited mengalahkan budak kecil) . segala preparation untuk raya dah beli . tahun ni family aku tak pakai baju raya mengikut tema . semuanya warna-warni . sekali sekala apa salahnya .

aku punya baju time first raya nanti warna biru . baju jenis kurung pahang . raya kedua pun jenis kurung pahang . tapi jenis cotton , warna putih and ada corak bunga-bunga kecil warna pink . yang warna biru tu baju jenis kosong dan kainnya jenis kain batik .

isnin (22 Ogos 2011) aku ada Ujian Penilaian Kurikulum 2 (UPK2) , risaunya , balek rumah ni pun macam malas je nak belajar . tension gila-gila aku kata . dah nak exam , sempat lagi online , apa nak jadi aku ni . okeyla , aku sambung laen kali , ni pun TER-paksa merajinkan jari-jari aku ni meng'update' blog yang dah sekian lama terbiar .jumpa lagi seminggu akan datang . (",)







hope u all enjoy!!

1 budak cute nak komen:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau hahaha