2 3 blog niesa fauzi :): back to school and hostel :)

RAKYAT JELATA NIESA FAUZI (!)

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

back to school and hostel :)

okey .. ni post last untuk hari ni .. lepas ni kalau nak tunggu aku post lagi , tunggula lagi dua minggu eh .. hehe ... lagi beberapa jam aku akan balek hostel tercinta ( erk , tercinta , haha !! ) .. esok pula dah mula sekolah .. naseb baek kerja sekolah dah siap .. except sejarah !! huhu .. sejarah ada yang aku tak tahula jawapannya .. nanti prep malam ni , aku tanyala kawan aku , insyaAllah aku tak copy paste jawapan diorang .. hehe !!

actually ( ewah ! speaking konon ! ) hehe .. okey , actually , aku rindu sangat kat member or geng paling aku rapat kat sekolah atau hostel .. member aku ada 7 orang semuanya .. antaranya , aku , dina , aida zuliana , aida ishak , najiha , ain nur annisa and asyiqin .. memang aku rindu gila-gila kat korangla !! dua minggu memendam rindu ( ceh ! mengayat !! )

sebenarnya , tak tahu nak post apa lagi , takde idea eh .. hehe !! just , nak cakap aku akan balik ke hostel SAMTK petang ni lepas zohor .. eh , awalnya !! erm , saja sebab nanti ayah aku tak nak jalan sesak , petang ni nak hantar adek aku pula balek hostel dia..

okeyla , doakan aku berjaya eh untuk semester kedua ni !! jangan rindu-rindu aku .. kalau rindu , rajin-rajinla datang ke blog aku ni , follow sekali and also komen eh ..






hah !! okey , kejap , by the way , jangan lupa 19/06 (ahad) minggu depan...wish aku .. haha.. takdela... ok .. chow dulu , wasalam .. (",)
hope u all enjoy!!

4 budak cute nak komen:

alif haris said...

da balik ostel ye :)

s2dy elok2 ..

Nor Fadila Rosli said...

hehe..alamak dah lepasla..happy belated bday..(cis main tembak je akak..)hehe..I follow u dik..blajar rajin2..jangan nakal-nakal ye?

NIESA FAUZI said...

@alif haris yup . da balek ostel . insyaAllah niesa belajar elok-2 . thanks for your advice .

NIESA FAUZI said...

@Nor Fadila Rosli thanks sebab wish kak .thanks gak sebab sudi follow blog ni . insyaAllah kita belajar rajin-2 and tak nakal . thanks for your advice .