2 3 blog niesa fauzi :): Nur Kasih

RAKYAT JELATA NIESA FAUZI (!)

Get This Wan Hazel Home Wan Hazel Facebook Wan Hazel Twitter Get This.

Nur Kasih

okey , lama kan tak update , kesian kamu semua , okey fine , kali ni aku update ..

erm..tajuk post kali ni, Nur Kasih , hehe .. malam ni ayah aku nak bawa family aku pergi tengok wayang .. hehe ... tadi ayah aku call ibu aku , malam ni nak tengok wayang .. nak tengok cite apa .. ibu aku terus tanya adik aku , Ayie .. adik aku kata nak tengok Pirates Of Carribean (POC)  , kejap KL Gangster (KLG) tapi , KLG penuh , kejap , KL Gangster kan tayang esok , erm , malam ni dah start tayang .. aku pula nak tengok Nur Kasih ..

lastly , ibu aku cakap kat ayah aku , nanti ibu aku telefon balik .. ibu suruh tanya Haqim , nak tengok cite apa , Pirates Of Carribean or KLG , Haqim cakap , nak tengok KLG ... Haqim cakap kat Ayie , buat undian nak tengok mana satu , Ayie pun tanya Along , nak tengok apa ? Along cakap nak tengok POC . haha .. lastly , menangis Haqim tak dapat tengok KLG . bila cakap kat dia KLG penuh , dia marah .. and then , ibu telefon ayah , cakap beli 4 tiket POC and 2 tiket Nur Kasih ( ewah , Nur Kasih takde pula aku nak buat shortform kan , suka hati la ) .. erm  , 4 tiket POC tu untuk ayah , along , ayie and haqim , 2 tiket Nur Kasih untuk aku dengan ibu ..

bila Haqim dapat tahu KLG penuh , dia terus cakap nak tengok Nur Kasih .. haha .. aku dah gelak masa tu .. Haqim nak tengok Nur Kasih ? biar betul ? hehe , aku cakap , kau biar betul Kim , dia kata , betulla , tak nak tengok POC tu .. haha .. merajukla tu .. ala .. biarkan jela dia tu ..

okeyla , cukupla sampai sini post kali ni , nanti post lagi ye .. (",)

p/s : jom pergi One Plaza .. hehe ..
-memandangkan lagi beberapa hari nak balik hostel , aku nak touch up or make upkan blog aku ni sebelum balik hostel .. hehe .. tunggu tau perubahan blog aku ni .. (",)


hope u all enjoy!!

0 budak cute nak komen: